Mauritius - Diskuze

Cena závisí od počtu pasažierov a batožiny aj od času príletu deň/noc.
Na nete najdete možnosti objednania transferu alebo si transfer môžete dohodnúť priamo s hotelom.
Napríklad do oblasti Grand Baie na severe je to pri zabookovani cez internet nasledovne:
Saloon Car Rs 1,700 (€44 or USD49)
Up to 3 adults & 2 large suitcases
Minivan Rs 2,500 (€63 or USD72)
Up to 8 adults & 10 large suitcases
zdroj:
https://taxiservicemauritius.com/airport-transfers/

Dobrý den,
mám dotaz, nevíte prosím ceny taxíků z letiště na severozápad ostrova? konkrétně z letiště do Pointe aux biches. Popř.autobusová doprava?
Děkuji Milan
Tak my se nedávno vrátili z Mauricia kde jsme cestovali na vlastní pěst ale bylo to úplně v pohodě a to ani jeden neumí nějak dobře anglický jazyk, já jen lepší základy Letenky jsme si objedbali přes Turkish Airlines s přestupem v Turecku a let byl pokaždé v pohodě a včas
Ubytování pak klasicky přes Booking (Dodo apartmens, Trou deau Douce) majitelé pak pro nás přijeli i na letiště za 1300 MUR a na konci nás i odvezli. Celkově nás to se vším všudy vč půjčení auta na 3 dny, výletů atd vyšlo na 36 000 na osobu na 14 dní. Kdyby chtěl nějako nějaký info tak poskytnu
Prosim o informaciu, aka je primerana cena transferu z letiska do oblasti
La Preneuse? (taxi pre 2 osoby)

Velka pravda Evo - ziji na Mauriciu teprve ctvrty rok, ale musim s Vami jen a jen souhlasit - raj to opravdu mohl byt za doby Marka Twaina, ale ted.... Myslim tim neuctu mistnich k prirode a slovo "cistota" jim opravdu nic nerika - i pro mne to pred lety bylo nemile prekvapeni. Ovsem hotely vesmes maji za jedna, to katalogy nelzou, ale pro TO nemusite letat na Mauricius... a - z hotelu stejne pravy Mauricius nepoznate, souhlasim. Co se tyce psu - pokud jich potkate vic jak tri pohromade, je to o strach, sama jsem videla nekolik mistnich s "peknymi" jizvami. Bydlim na severozapade ostrova a je pravda, ze je tu hodne hotelu (diky tomu, ze v teto oblasti je nejlepsi a nejstalejsi pocasi a krasne plaze), ale jsou tu i plaze verejne, ktere mohou s hotelovymi smele konkurovat, napr. na Mont Choisy, v Pointe aux Canonnier, Pereybere.......
Je take pravda, ze od te doby, co jsem prisla na Mauricius,vzrostly ceny potravin, jizdneho (ale to je zanedbatelene) a vlastne asi vseho tak, jako ostatne vsude...... V soucasnosti dostanete +- 38 az 39 Rs za jedno Euro. Tak to je mych par slov - preji vsem krasnou dovolenou a - vsude je neco pro a proti. Ja osobne to zde - prese vsechno - velice miluji! Mauricius ma sve kouzlo, ale jedna rada: Pokud chcete priletet na 12 - 15 dni, lette radeji doTurecka!! Genneviev, Mauricius
-

Dobrý den.Odlétáme na Mauricius 24.10.2015 na dva týdny.Nejede někdo v tomto termínu?

Mila Barco,
Dekuji za zajem a preji krasny Novy rok 2015 !!
Muj email je mirec.zem@googlemail.com nebo mirkazw@icloud.com
Na Facebooku mam take stranku https://www.facebook.com/MirkaMauritius
Jelikoz jsem ted mimo ostrov, bude se o Vas starat Lenka, moje delegatka a pruvodkyne. Cislo na ni je +230 54221069. Je hrozne fajn a verim, ze s ni budete spokojeni.
Muzu Vam take zajistit ubytovani, letistni transfery a letenky, pokud budete mit zajem.
Vice info napisi do emailu.
Se srdecnym pozdravem
Mirka Zemanova Whitfield

Ahoj, všichni tady doporučujete Mirku jako výbornou průvodkyni po ostrově, ale nikde na ni nevidím kontakt. Pošlete mi ho někdo prosím?
Děkuji dobrým duším! (Jedu tento duben na valstní pěst)
elaphegutt@seznam.cz

Zdravim vas z Mauritia, ziji tu uz pres 10 let a tak si myslim, ze vam mohu k radam mlux neco rici.
1.v tom to bode ma trochu pravdu ale zadny pes nikoho jeste nenapadl, pokud sem na Mauritius nekdo jede s ocekavanim, ktera si precetl v pruvodci tak dela velkou chybu, pruvodci jsou velmi zastarali i kdyz se to podle datumu vytisku nezda a hlavne financovane hotely a restauracemi, ktere vam sdeli jen to nej.. nej..
2. Plaze, to je take historka z velke casti pravdiva, ale je treba rici, ze sever ostrova je turisticka oblast a skoro jen same hotely a resorty, takze tam se musite ubytovatv hotelu a je vse v poradku da se i lepe prochazet, protoze jsou tu silnice sirsi, a krasne prostredi kolem hotelu a plaze jako v katalogu. Ostatni hezke plaze jsou na jihu a jihozapade, zde je priroda jeste krasna a plaze dlouhe na prochazeni, ale musite zase vedet kdy jsou tady prazdniny abyste nasli plaze prazdne a ciste. O prazdninach tu kempuji cele rodiny a spousta deti a to pak neni mozne druhy den hned dopoledne najit plaze ciste. a bohuzel musim rici, ze mistni lide se o citotu moc nezajimaji, je to skoda . Raj tento ostrov sice neni ale cisty by se kazdemu lepe libil. Pokud se nekdo ubytuje v hotelu tak pravy Mauritius vubec nepozna, vylety z hotelu jsou organizovane na nekolik povestnych mist. Jestli chcete ostrov opravdu poznat tak si najdete ubytovani na zapadnim a jihozapadnim pobrezi, je tu krasna plaz Flic+Flac a jeste nekolik jinych malych a prazdnych i o prazdninach, ale ty vam musi nekdo ukazat , neni lehke je najit. Jsou tu krasna mista kam muzete podniknout pesi tury na nejvyssi mista ostrova . Nejlepe, kdyz si najdete pruvodce, ktery vas tam zaveze a turu s vami podnikne. A domluvite si s nim i nekolik vyletu po ostrove na mista kam hotelovi hoste neprijdou. Muzete to zkusit na cisle 57976309 a nebo 57974916.
Raj na Ostrove Mauritius naposledy videl asi Mark Twain. Tak ho tu uz radsi nehledejte. ale udelejte si hezkou dovolenou bez ocekavani a mozna budete mit stesti a budete spokojeni. Nesrovnavejte ceny Mauritia s Thajskem to jsou opravdu 2 uplne ruzna mista. a prave tim tlakem na mistni lidi aby pronajimali za co nejnizsi ceny je jen dotlacite k tomu, ze bungalovy nebudou ciste a nebudou mit penize na renovaci. a pak si hoste zacnou stezovat.
Hezkou dovolenou na Mauritiu vam preji Eva a Rajen

Za stejnou cenu jsme meli celodenni zajezdy po ostrove s Rajenem a jeho manzelkou, ktera nas provazela po ostrove a vse v cestine vypravela, byl to nadherny zazitek. Skoda, ze nase dovolena zitra konci. na teto adrese, si muzete objednat vylety villa.mauritius@yahoo.com a nebo tel. +230-4276226, +230-57976309, muzeme opravdu doporucit, vyznaji se i perfektne v historii Mauritia, doprovodili a ubytovali nas i na ostrove Rodrigues ale na to potrebujete aspon 5 dni navic k vasi dovolene. Stalo to za to.
Jana a Mira